E-sport Anyu
E-sportoló gyermekek édesanyjaként elhivatottságot érzek, hogy közelebb hozzam ezt a nagyon gyorsan fejlődő , de jelenleg még sokaknak idegen sportágat azokhoz, akik kellően nyitottak és érdeklődőek iránta.
Mégse

E-sport Anyu 39. rész kolor és a BP5

E-sport Anyu - 2020-06-14 08:51:25

 

Az Euronics után következett egy nagyon rövid Vexed éra, ahol egykori Prophecy-s csapattársával quix-xel gyűrte kolor a cs-go szőnyeget. Majd hamarosan kezdetét vette egy közel egy éves periódus, ahol valóra akarta váltani oly régen dédelgetett álmát. Hazatérésekor sokan megkérdőjelezték, hogy jól döntött e, de őt csak a kítűzött cél hajtotta. A legjobb akart lenni egy magyar csapattal, és felállni a világot jelentő deszkákra.

 

 

 

 

 

Számos kupán indultak, és általában középmezőnyben végeztek. A "népies triász" kolor, fleav és gabesson a tabellák tetején. Sokáig megkérdőjeleztem, hogy tényleg mindig a 4. és az 5. hiányzik közülük, de a tények, a statisztikák magukért beszélnek.

 

 

ESL Southeast

 

   

 

MSI MGA

 

   

 

ESEA Season 32

 

        

 

DreamHack Masters Malmö

 

    

 

RES Season 1

 

 

 

Winners league 3

 

 

 

Az MNEB döntő után született meg a #kingsneverdie# szlogen, ami annyira jellemző volt rájuk, hiszen a nagy bukások után is mindig képesek voltak felállni, és újrakezdeni. A BP5 akkori egyetlen e-sport csapataként személyiségükkel a legismertebb és legszerethetőbb szervezetté emelték az orgot. Az org pedig végig egy emberként állta a tüzet, kiállt és támogatta őket a legmélyebb gödrökben is. Sőt a szlogen a mai napig megmaradt. Egyszer egy jó ismerősöm mondta, hogy a siker mutatója, irigyeid száma. Nekik volt bőven... 

 

 

V4 show meccs

 

 

A V4-re megérkezett zero és vele együtt a remény is. A vége azonban ugyanaz lett, mint az első alkalommal, a tanulmányai miatt nem tudott teljes értékű játékosként helytállni sem a felkészülés, sem a meccsek során. A V4 szereplés nem jött össze. A sors fintoraként azonban ők szerepeltek most is a nagyszínpadon.

 

 

Az eltelt közel egy év szélmalomharc volt az idővel az eredményekért, a 4. és az 5. játékosért. Végül a harcot nem ők nyerték meg, és 2020 év elején úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják tovább. Máig nem tudom, hogy ennek miért kellett így történnie. Egy biztos, hogy sokkal többre voltak hivatottak. A "népies triász" örökre beírta magát a magyar CS-GO történetébe, és a szurkolók, a fanok szívébe. Nincs olyan magyar meccs, ahol nem emlegetnék fel őket egy-egy jellegzetes szólásukkal, mémmel, emotival vagy a nicknevükkel. Azt se felejtsük el, hogy a mai napig a legsikeresebb magyar trió, akik eddig egyedüliként, beírták magukat a HLTV legjobb 45 csapata közé.

 

 

 

Végül jöjjenek a mezek:

 

Jelentkezz be hogy hozzá tudjál szólni!